Оферта No. 9209

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 381.57 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:67 кв.м. Чиста жил.площ:67 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9209
Предлагаме на вашето внимание изключително уютно и напълно обзаведено жилище, само на 15 минути от центъра на град Габрово, в посока град Севлиево. Апартаментът се състои от коридор, дневна, кухненски бокс, килер, спалня, баня с тоалетна, тераса и маза с площ 18.60 кв.м. Обзавеждането включва всички налични мебели и електроуреди - климатик, хладилник, микровълнова фурна, вградена фурна и плот, аспиратор, пералня, маса за хранене със столове, диван с масичка, спалня и др. Жилището е довършено с вкус и Ви предлага приятна отмосфера за живеене. Верандата е превърната в приятно кътче за отдих с панорамна гледка към околностите. Покривът на кооперацията е след основен ремонт.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, с парко място, климатик, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9209
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio