Оферта No. 9231

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 12.78 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:1000 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9231
Имотът е в регулация, разположен на много атрактивно и удобно място: Непосредствено до Кметското наместничество с. Кметовци, на пътя гр.Габрово-с.Боженци. Имотът представлява парцел с площ от 1000 кв.м.

Теренът е равен, заграден е с ограда от каменна зидария и прогледна част от метална мрежа. В имота има ток и вода. Парцелът граничи с асфалтова улица от едната страна и река Андъка от другата.

Подходящ е както за изграждане на хотел, така и за единични жилищни сгради.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ

Равнинен, ограда, регулация, вода, ток.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, равнинен, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9231
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio