Оферта No. 9234

168729 EUR ( 330000 BGN )

( 1124.86 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:150 кв.м. Ползваема площ:480 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9234
Предлагаме на вашето внимание новопостроена къща в един от най-предпочитаните райони - кв.Русевци. Къщата е с положена топлоизолация, дървена дограма с двоен стъклопакет, положена ел и ВиК инсталации. Разпределението на етажите е следното:

Приземен етаж от към двора - две мази, стая, кухня, баня с тоалетна, котелно и помещение под гараж с отвор за ремонт на автомобили, два изхода към двора, стълбище към основния етаж;

Основен етаж - спалня с тераса, баня с тоалетна, гараж за два автомобила, всекидневна с трапезария и кухненски бокс, веранда за барбекю, стълби към двора, стълби към втори етаж;

Втори етаж - три спални всяка с излаз на тераса, баня с тоалетна до две от спалните и самостоятелни баня и тоалетна в една от спалните, килер към нея (дрешник);

Дворът е с площ 765 кв.м., заравнен и изключително слънчев, поради изложението в южна посока. Достъпът до имота е лесен през цялата година. Нуждае се от довършителни работи по интериора, както и последващо обзавеждане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9234
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio