Оферта No. 9353

66000 EUR ( 129083 BGN )

( 741.57 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, 35 km от общ. център

Община Бургас Площ:89 кв.м. Чиста жил.площ:89 кв.м. Етаж:3 Строит. система:монолитна Построен:2005
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9353
Предлагаме жилище за ценители и за хора, които желаят да направят инвестиция в имот, който може да носи допълнителни доходи и в същото време да си почиват на българското черноморие безплатно. Представлява тристаен апартамент, разположен на трети етож в сграда от ваканционна селище "СЪН ВИЛИДЖ" в КК "Слънчев бряг" - запад. Комплексът е от затворен тип и предлага всички необходими удобства за целогодишно обитаване. Продава се напълно обзаведен, като функцията на двуспален апартамент е организирана обособените антре, дневна - трапезария с кухненски бокс, две спални, два санитарни възела и тераси на обща площ от 89.30 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, интернет връзка, лукс, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9353
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio