Оферта No. 9354

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 383.48 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Варовник

Община Габрово Площ:80 кв.м. Чиста жил.площ:80 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9354
Тристаен тухлен апартамент в квартал "Варовник". Прекрасно място за обитаване, породено от изключителната близост до центъра и отличната комуникативност на мястото. Разположен е на първи жилищен етаж /втори над гаражи/ и разполага с кухня, спалня, дневна с преход към друга спалня, мокро помещение и баня - тоалетна. Граничната стена между сервизните помещения и едната спалня осигурява възможност за превръщането й в просторна кухня и топла връзка към хола, а съществеващата кухня в преустройство в източна спалня. Предимство е и огромния гараж под блока с площ от 27.58 кв.м, както и маза от 7.41 кв.м. Подовите настилки са от дъбов паркет.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9354
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio