Оферта No. 9402

9715 EUR ( 19001 BGN )

( 154.21 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Площ:63 кв.м. Ползваема площ:126 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9402
Продава се недвижим имот, находящ се в регион на около 15 км. от гр. Севлиево, в който през последните години се развива активно т.н. селски туризъм.Имотът представлява дворно място с площ от 1020 кв.м. и построената в него двуетажна полумасивна жилищна сграда.В същата са извършени ремонтни дейности, включващи смяна на покрив, В и К и ел. инсталации, подови замазки, хидро изолация, частично дограма.Като разпределение къщата се състои от I-ви етаж - голяма трапезария с кухненска част, сан. възел, складово помещение /мазе/ с котелно за локално отопление,вътрешно стълбище за втория етаж, на който се намират 3 спални, голяма веранда, санитарен възел.Допълнително в имато има двуетажна масивна стопанска постройка, като в едната част може да се ползва като гараж и втори достъп до имота.По цената могат да се водят преговори.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9402
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio