Оферта No. 9422

971 EUR ( 1899 BGN )

отдава: заведение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9422
На Вашето внимание Агенция "Регент" предлага един изключително атракативен имот под наем. Локализиран е на затворената пешеходна зона. Обкръжен е от множество магазини, клонове на банки, заведения за бързо хранене, офиси и др. Местоположението се характеризира с постоянен човекопоток през целият ден. Имотът представлява заведението, което се намира на ключово място, тъй като попада в центъра на ул. Радецка. Разполага с търговска част, санитарен възел, складово помещение, бар и външна част. Отдава се в отлично състояние и напълно оборудвано. Отоплението е решено с три броя климатици - Haier i Mitsibushi. Луксозно обзаведено с налични маси, столове, хладилни витрини и оборудване.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9422
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio