Оферта No. 9441

32723 EUR ( 64000 BGN )

( 371.85 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:88 кв.м. Чиста жил.площ:88 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна Построен:1960-1970
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9441
Продава тристаен тухлен апартамент в централната част на гр.Габрово, ул.Николаевска. Апартаментът се състои от коридор, дневна, кухня с вградени електроуреди АЕG, две спални, баня-тоалетна и две тераси. Подови настилки с теракота и дюшеме. Стени с шпакловка и латексово боядисване. Тавани с гипсокартон и топлоизолация. Изпълнена е вътрешна топлоизолация по всички външни стени. Изградено е подово и локално парно отопление на електричество. Банята е след основен ремонт с вградена санитарна арматура и вграден термостат на батерията. Нови Ел. и ВиК инсталации. Дограмата е "Трокал" и Кьомерлинг", входната врата е метална блиндирана.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, климатик, обзаведен, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9441
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio