Оферта No. 9446

40904 EUR ( 80000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:104 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9446
Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент в идеалният център на гр. Габрово. Апартаментът е разположен на втори жилищен етаж от общо пет. В непосредствена близост се намират МОЛ - Габрово, Национална Априловска гимназия, клон на банка и заведение за хранене. Разпределението в жилището е следното: всекидневна, две спални, кухня, две тераси, килер, баня - тоалетна и коридор. От всекидневната има преход към едната спалня, а терасите са съответно към кухнята и всекидневната. В имота не са извършвани подобрения. Към апартамента има таванско помещение и маза.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, обзаведен, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9446
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio