Оферта No. 945

25000 EUR ( 48895 BGN )

( 132.28 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:189 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна Построен:1975-1980
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 945
Имота се намира на бул. Априлов. Изключително комуникативно място. Има възможност за външна рукламя към булеварда. Офисът съдържа дълъг коридор, който разпределя към шест офис стаи, тоалетна. От едната от стаите се излиза има огромна тераса с приблизителна площ 50 кв.м. в бизост са училище, спирка на градския транспорт, заведения, стадион "Хр. Ботев"
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, WC, баня, паркинг, интернет връзка, административна сграда, необзаведен, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 945
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio