Оферта No. 9459

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 563.29 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:59 кв.м. Чиста жил.площ:59 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9459
Предлагаме за продажба двустаен тухлен апартамент, който попада в идеалния център на Габрово. Застроената площ е 58.85 кв.м, заедно с прилежащите му избено помещение . Жилището се състои от коридор, кухня - столова и хол, тераса към тях, спалня, също с тераса към нея, баня - тоалетна. Подовите настилки в кухнята и всекидневната е от дъбов паркет, в спалнята - ламинат, а в коридора и сервизните помещения мозайка. Дограмата е: дървени врати на дарвени каси, двукатна дървена дограма на прозорците в кухнята и всекидневната и прозорци от PVC профили и стъклопакет в спалнята. Стените и таваните са шпакловани и латексово боядисани.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9459
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio