Оферта No. 9460

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 269.11 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:7 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9460
Продава се тристен апартамент в кв. Трендафил I. Разположението на жилищният блок е слънчево, комуникативно и същевременно спокойно и тихо. В близост до имота има денонощен магазин и детска градина. Апартаментът се намира на шести жилищен етаж от общо седем. Разпределението в имота е следното: коридор, две спални, всекидневна, кухня, две тераси, баня и тоалетна. Терасите са остъклени и разположени съответно към кухнята и всекидневната. Банята и тоалетната се помещават отделно. Дограмата е подменена навсякъде с алуминиева. Поставена е външна топлоизолация. Жилището има нужда от освежителен ремонт.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9460
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio