Оферта No. 9483

128 EUR ( 250 BGN )

( 1.94 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:66 кв.м. Чиста жил.площ:57 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9483
Отдаваният имот представлява двустайно жилище от пет етажна жилищна сграда, попадаща в централната част на града, в нейната най-южна част. В близост са разположени Централна поща, МОЛ Габрово, магазини за обслужване на ежедневните и периодични нужди, Спортен комплекс, Пазарен център "Шиваров мост". Жилищният блок е достъпен от бул."Априлов". Жилището съдържа: входно антре, което разпределя за - кухня с тераса към нея, спалня, хол, банята -тоалетната. Състоянието на апартамента е много добро, напълно обзаведен, подовите настилки в апартамента са буков паркет, дограмата е РVC. Голяма панорамна тераса с източно изложение.

При наемане се изискват 2 /две/ депозитни вноски.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9483
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio