Оферта No. 9505

0 EUR ( 0 BGN )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9505
Предлаганият имот представлява поземлен имот находящ се на ул. Брянска. За него има одобрен ПУП, с който частично се променя дворищната регулация, като конкретното предназначение се допълва за "обществено обслужване" и се обособява нов квартал. За новообразувания квартал се запазва одобрения режим на устройство на смесена централна зона, при следните показатели за устройство и застрояване:

макс. плътност на застрояване - 80 %

макс. интензивност на застрояване КИНТ- 3,0

мин. озеленена площ - 20 %

характер на застрояването - до 16 м. височина

начин на застрояване - свързано

Повече информация можете да получите в офиса на "Регент" гр. Габрово.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9505
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio