Оферта No. 9542

307 EUR ( 600 BGN )

( 2.87 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:107 кв.м. Ползваема площ:107 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9542
На Вашето внимание предлагаме един атрактивен и модерен имот под наем. Обекта се намира в кв. Голо Бърдо на комуникативно и леснодостъпно място. Представлява магазин под наем, който разполага с площ от 107,5кв.м. Състои се от търговска зала, скалдово помещение, в което са разположени два умивалника и санитарен възел. Разполага с допълнителен вход за зареждане. Магазинът е след основен ремонт. Настилката в склада и търговската зала е гранитогрес, а в санитарният възел - фаянс. Дограмата е подменена с алумиев профил. Разполага и с ролетна врата. Витрините са с изглед към главният булевард.

Възползвайте се от възможността да наемете този изключителен обект, като в замяна на това той ще даде добро начало за развитието на вашия бизнес.

Забележка: При неаменето на имота се изиква депозит в размер на двумесечен наем!
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9542
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio