Оферта No. 9555

8700 EUR ( 17015 BGN )

( 150.00 EUR / кв.м. )

продава: боксониера апартамент, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:58 кв.м. Чиста жил.площ:22 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:12 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9555
Предлаагният имот се намира в близост до фирма "Мак" и представля боксониера с източно изложение.Жилището съдържа: коридор, една голяма стая с малка ниша към нея, тераса, баня - тоалетна.Подовата настилка в коридора е мозайка, в стята - паркет, дограма - "тип - топ", баня и тоалетна /мозайка на пода и теракота 15/15 на стените/
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9555
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio