Оферта No. 9571

11709 EUR ( 22900 BGN )

( 7.32 EUR / кв.м. )

продава: къща, 16 km от общ. център

Община Габрово Площ:150 кв.м. Ползваема площ:145 кв.м. Земя:1600 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:паянтова Построен:1975-1980
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9571
Продаваният имот се намира в китно и спокойно селце между Габрово и Севлиево.Достъпът е по асвалтов път. Панорамата, чистият въздух, тишината и спокойствието са част от нещата, които допълват картинката на този възрожденски имот.Дворното място е равно, оградено и с много плодни дръвчета.Къщата е на два етажа, като на първия са обособени две стаи, подходящи за механа в битов стил и избено помещение.Тук стените и таваните са обшити в ламперия.Вторият етаж съдържа вестибюл, две стаи, санитарен възел и прекрасен чардак за раздумки и разпивки.Долепена до жилищната сграда има постройка от около 30 кв.м., която е подходяща за склад или гараж.Къщата е запазила духа и очарованието си през годините, но има нужда от ремонт.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9571
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio