Оферта No. 9617

1000 EUR ( 1956 BGN )

( 3.33 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 13 km от общ. център

Община Габрово Площ:300 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9617
Имота е на 1.8км. от центъра на гр. Габрово в местността "Шенени", на 50 м. от асфалтов път. Правилна форма, равнинен-без денивилация, подходящ за построяване на еднофамилна къща. Граничи с частично чакълиран път, ток и вода но границата на имота. Района е комуникативен.

Предимства: добър достап, предпочитан за целогодишно живеене район. Чудесно място за релакс.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9617
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Румен Георгиев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Румен Георгиев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio