Оферта No. 9646

9970 EUR ( 19499 BGN )

( 55.08 EUR / кв.м. )

продава: къща, 26 km от общ. център

Община Севлиево Площ:181 кв.м. Ползваема площ:181 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9646
Продава имот в централната част на село Буря, общ.Севлиево. Селото е добре организирано с няколко магазина и редовен междуградски транспорт. Отстои на 25 км от гр.Габрово, 20 км от гр.Севлиево и на около 2 км от главен път София - Варна. Представлява дворно място от 755 кв.м, с построените в него двуетажна масивна жилищна сграда със застроена площ 74 кв.м. На първи етаж са разположени коридор, дневна, кухня баня-тоалетна и избено помещение, чрез вътрешно бетоново стълбище се достига до втори етаж, там са обособени коридор, три стаи и килер. Подови настилки с дюшеме в стаи, теракота в баня-тоалетна. Стени и тавани с варова мазилка и латексово боядисване. Дограмата е дървена. В имота са изградени още лятна кухня - масивна сграда с площ 33 кв.м, масивен Гараж с площ 24 кв.м, и четири стопански постройки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9646
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio