Оферта No. 9657

18407 EUR ( 36000 BGN )

( 12.76 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Севлиево Площ:1442 кв.м. Земя:1442 кв.м. Бр.етажи:1 Строит. система:монолитна Построен:1930-1940
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9657
Продава се недвижим имот, находящ се в непосредствена близост до гр. Севлиево.Представлява дворно място с площ от 1442 кв.м. и построените в него, както следва: едноетажна жилищна сграда /частично на маза/ със застроена площ от 94 кв.м.Състои се от четири стаи, сан.възел, два входа.състоянието е запазено, изложението-изток, юг, запад.До къщата има т.н. лятна кухня, също масивна и с желязо бетонна плоча с площ от 41 кв.м., състояща се от голяма стая, кухня и втори санитарен възел.Извършена е частична смяна на дограмата.Връзката между двете жилищни сгради е чрез навес.До лятната кухня има долепена втора такава, но с площ от 13 кв.м., с огнище и може да се преобразува в барбекю.Дворът е обособен в две части, като в едната попадат гореописаните постройки, а в другата са тези с помощна и селскостопанска функция - втори вход /голям -МПС може да влезе/, двуетажна стоп. постройка с площ от 150 кв.м. и едноетажна стоп. постройка с площ от 45 кв.м.Продава се с обзавеждането и цената подлежи на коментар.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9657
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio