Оферта No. 9671

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 382.00 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:87 кв.м. Чиста жил.площ:71 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна Построен:1960-1970
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9671
Предлагаме на Вашето внимание кокетен, напълно обзаведен и оборудван двуспален апартамент с площ 71.11 кв.м. в идеалния център на гр. Габрово. Жилището се състои от антре, дневна с кухня в еднопространствено помещение; от него се влиза в родителска спалня с тераса, детска спалня, баня с тоалетна и мокро помещение, в което са поместени бойлер, пералня и миялна машина. Отоплението е решено посредством климатик във всяка от стаите. Жилището е подходящо и за инвестиция с цел отдаване под наем. Към жилището прилежат маза с площ 6.71 кв.м. и таванска стая с площ 9.53 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, климатик, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9671
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio