Оферта No. 9673

19429 EUR ( 37999 BGN )

( 313.37 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Площ:62 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:6 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9673
Апартаментът е непреходен и се състои от две стаи, кухня, санитарен възел, две тераси и мазе.Само с вътрешни стени - много е топъл.На 100 м има детска градина, а на 200 м хранителен магазин от известна верига и училище.Подходяще за семейство с деца.Имотът е на 10 - 15 мин от центъра на града и е идеален за инвестиция.Възвръщаемост 5%.Възможен коментар на цената.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, лукс, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9673
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio