Оферта No. 9735

16873 EUR ( 33000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Чиста жил.площ:82 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Строит. система:панел Построен:1992
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9735
Продава двустаен уширен панелен апартамент в кв.Бичкиня на гр.Габрово в близост до "ЛукОйл", училище, детска градина. Районът е добре организиран и с подобрена инфраструктура. Продаваното жилище разполага с всекидневна, спалня и обща тераса за двете стаи, втора спалня, санитарен възел и обособена кухня в антрето. Подменена дограма в едната спалня. Подовите настилки са теракот, мозайка и мокет. Чистита жилищна площ на апартамента е 82 кв.м., като има принадлежащо избено помещение от .... кв.м. Изложението е изток. 2017 г. Ще започне санирането на сградата.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
телефон, с парко място, асансьор, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9735
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добрина Петрова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добрина Петрова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio