Оферта No. 9756

110000 EUR ( 215138 BGN )

( 687.50 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:300 кв.м. Земя:160 кв.м. Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна Построен:1950-1960
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9756
Продава се къща в спокоен, тих и същевременно комуникативен квартал. Локализирано е на слънчево място, от което се разкрива прекрасна гледка към града. Не далеч от него се намират денонощна аптека, лечебно заведение, хранителен магазин и заведение за хранене.Къщата е триетажна, просторна и светла. всеки етаж се състои от четири самостоятелни стаи - всекидневна, две спални, трапезария с кухненски бокс - санитарен възел, коридор и голяма тераса с красив изглед. Имотът е в добро състояние и дава възможности за преустройство според вкуса на всеки клиент.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, телефон, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9756
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добрина Петрова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добрина Петрова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio