Оферта No. 9779

307 EUR ( 600 BGN )

( 18.06 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:17 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9779
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ отдава магазин в центъра на град Габрово. Разположението му е много добро, намира се на една от основните търговски улици с постоянен човекопоток през целия ден.Имотът представлява 17 кв.м. площ, включващ санитарен възел, търговско помещение и складова част. Лицето на магазина е със стъклена витрина, светло и просторно помещение. Атрактивен имот с разрешение за продажба на хранителни стоки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9779
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio