Оферта No. 9821

30167 EUR ( 59001 BGN )

продава: апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9821
Предлагаме ви апартамент с южно изложение в тихо и спокойно място на кв. Бичкиня, в непосредствена близост до комуникационен център. Намира се на първи етаж в триетажна кооперация и разполага с две спални, хол, кухня, разделена с бар-плот на кухненска част и трапезария, баня-тоалетна, тераса. В мазата е монтиран котел,който осигурява отоплението и топлата вода за жилището. Имотът разполага с дворно място с цветна градина и алпинеум. Направен е ремонт на покрив, частична топлоизолация, подменени са електрическа и водопроводна инсталации. Възможна е замяна за по-голям апартамент с доплащане.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9821
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio