Оферта No. 9846

34257 EUR ( 67000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Чиста жил.площ:87 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9846
Продава се апартамент в град Севлиево. Жилището разполага с всекидневна, две спални, кухня, две тераси, санитарни помещения. Подовата настилка в коридора е ламиниран паркет, в кухнята е гранитогрес,а в другите стаи е естествен паркет.Прекрасна панорама с изложение изток,юг,север. Към апартамента има прилежащи избено помещение от около 6кв.м и таванска стая с ток и вода, обзаведена, със собствена тераса. Сградата е одобрена за саниране.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, телефон, интернет връзка, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9846
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio