Оферта No. 9899

8181 EUR ( 16000 BGN )

( 10.23 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:800 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9899
Предлагаме за продажба имот, съставен от два съседни парцела с обща площ 800 кв.м. Граничи с асфалтова улица, канализация и река. Имотът е водоснабден и захранен с трифазен ток (активни партиди). В него са построени гараж с площ 20 кв.м. и паянтова сграда с площ 12 кв.м. Към момента има трайни насаждения - овошки и асмалък. Подходящ за бизнес.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, канализация, вода, ток, регулация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9899
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio