Оферта No. 9901

2045 EUR ( 4000 BGN )

( 4.40 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Недевци

Община Габрово Площ:465 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9901
Продаваемият недвижим имот представлява ПОЗЕМЛЕН ИМОТ, подходящ за жилищно строителство. Площта на парцела е 465 кв.м. Достъпа е изключително лесен-по асфалтов път, като в близост има спирки на градския транспорт. В имота има вода, а тока е на уличната регулация. Спокойно и слънчево място, което може да бъде идеалното за построяването на еднфамилна къща.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, регулация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9901
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio