Оферта No. 9947

383 EUR ( 749 BGN )

( 1.56 EUR / кв.м. )

отдава: ресторант, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:246 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9947
Недвижими имоти "РЕГЕНТ" отдава под наем едно от култовите заведения в гр.Габрово - Ресторант "КОЛИБИТЕ". Заведението е на два етажа със застроена площ 123 кв.м. На първи етаж са разположени кухня и складови помещения, на втория етаж е зала за консумация, бар и голяма тераса /чардак/ за лятно сервиране. Дворното място е 2003 кв.м, на различни нива с оформени площадки от каменни плочи за лятно сервиране, изграден е алпинеум с водопад и незабравимите три броя "Колиби". Търсят се амбицирани и предприемчиви хора да възродят старите спомени на Габровци.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9947
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio