Оферта No. 9976

37069 EUR ( 72500 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:59 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9976
Предлага се за продажба ДВУСПАЛЕН апартамент в ТОП центъра на града. Намира се на търговската улица, като в близост са банки, институции, търговски обекти и др. Жилището е на първи надпартерен етаж и разполага с всекидневна с кухненска част, просторна родителска спалня, втора спалня, която може да бъде превърната и в кабинет. Състоянието е много добро- подменена дограма във всички стаи, нова входна врата, настилки- паркет и гранитогрес, чудесна баня. Чистата жилищна площ на апартамента е 59 кв.м., като към него има идеални части от общите части на сградата, дворното място, избенотос площ от 17.63 кв.м и таванското помещения 17.63кв.м и 5,27 кв.м от стълбишната клетка . Имотът е подходящ за инвестиция, като може да носи един много добър доход.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9976
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio