Тенденции 2024: Как да създадем модерен интериор в хола

ЛЮБОПИТНО| 8 март 2024

Време за четене: 1 мин

В света на интериорния дизайн, 2024 година е обещаваща с нови, интересни и иновативни тенденции. Всеки, който иска да преобрази своя хол в модерно и стилно пространство, ще намери нещо, което да го впечатли.

В тази статия ще ви представим 8 от най-актуалните тенденции за 2024 година -  от нюанси и текстури до вградено осветление, открийте как да преобразите вашия хол и да го направите модерен и в същото време уютен и комфортен.

Светлите нюанси, плетените мебели, естественият текстил и други елементи на курортния стил започнаха да набират популярност още по време на пандемията, когато всеки искаше да бъде някъде край морето, но беше невъзможно да отиде никъде. През 2024 г. тази тенденция ще властва трайно над предпочитанията за декорация на хола. Харесваме нейната ефирност и лекота, напомняща за безгрижните ваканции в някой морски курорт.  

Нюансът на синьото Horizon Blue е посочен като един от цветовете, които модните дизайнери ще използват активно в колекциите си тази пролет. В същото време сините тонове се забелязват все по-често в интериорния дизайн. Деликатните нюанси на водата и небето са идеални за декориране на хола и създаване на уютна, релаксираща атмосфера. За повече дълбочина може да изберете по-тъмен и наситен нюанс на синьото. 

Други статии