Оферта No. 10007

9500 EUR ( 18580 BGN )

( 558.82 EUR / кв.м. )

продава: гараж, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:17 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10007
Гаража у с достъп от към централна улица в близост до Гунен кладенец. Комуникативен район. Гаража е с площ по документ- 17 кв.м.. Към него се продава стая в сутерена на сградата с площ от 11кв.м. и ниша в коридора от 1 кв.м.

Предимства- ценен имот , предвид лимитираните възможности на централна градска част . Метална ролетна врата с две ключалки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio