Оферта No. 10012

2454 EUR ( 4800 BGN )

( 2.15 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:1141 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10012
Продава се урегулиран поземлен имот с площ от 1141 кв.м., находящ се в местност "Крушевски баир" по плана на гр. Севлиево.Представлява празно, незастроено дворно място, с достъп от две страни.Теренът е почти равнинен, с лек наклон на юг, наличие на овошки, почти изцяло е ограден.Подходящ за жилищно застрояване и целогодишно обитаване. В съседните имоти има прекрарани В и К и енерго снабдяване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, равнинен, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio