Оферта No. 10021

98500 EUR ( 192646 BGN )

( 99.90 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:280 кв.м. Земя:986 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10021
Селото е разположено на брега на река Росица, в Предбалкана, само на 10 км от гр. Севлиево и 20 км от Габрово. Има редовен автобусен транспорт. В Горна росица са изградени електропреносна и водоснабдителна системи, има обхват на всички мобилни оператори и интернет. Тук функционират кметство, магазини, къща за гости, ферма за биволи, фабрика на хранително-вкусовата промишленост. Най-близко разположената детска градина е в село Батошево / 7 км/, училища има на територията на Севлиево, където работи и медицински център. Най-близката болница е в град Габрово. Мотополигонът до селото е един от най-добрите за мотокрос в света. Тук се провеждат кръгове от Европейския шампионат.

Продаваният имот представлява дворно място от 986 кв.м., заедно с построените в него:

1. ЕДНОЕТАЖНА КЪЩА от 40 кв.м.

2. ДВУЕТАЖНА КЪЩА с РЗП 140 кв.м., която на първи етаж разполага с: помещение с вътрешен басейн- 8 X 4 м., душ и бар; просторна всекидневна с трапезария и кухня на две нива и санитарен възел; спалня с баня и тоалетна. Красиво вътрешно стълбище ни отвежда на втори етаж, където има две спални, всяка от които с тераса и осигуряващи изглед на югоизток; баня и тоалетна.

В избеното помещение е поместена инсталацията за басейна. В помощно помещение на кота 0 е отоплителната инсталация, която е на пелети. Къщата е напълно обзаведена и оборудвана, като са използвани най-висок клас материали и уреди.

Слънчеви батерии- 8 панела. Барбекю от 34 кв.м. Поливна система и кей.

Достъпа до имота е от североизток по главна улица.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, телефон, обзаведена, с гараж, СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio