Оферта No. 10023

174353 EUR ( 341000 BGN )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Велико Търново Ползваема площ:240 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10023
Имаме удоволствието да предложим за продажба един прекрасен имот, разположен в едно от най-предпочитаните в последно време населени места за целогодишно обитаване, а именно село Драгижево, Община Лясковец. Отстои на 12,3 км от град Велико Търново на около 13 минути с автомобил и на около 1 км от основен път Варна . София. Селото е с надморска височина от 234 м и жители около 830. Имотът се състои от дворно място от 2300 кв.м, което е с изключително добра вертикална планировка, перфектно озеленяване и отлично поддържане. Ограден е с масивна ограда от всички страни. В него са изградени основна жилищна сграда на два етажа с разгъната застроена площ от 230 кв.м, която на първия етаж съдържа кухня, столова и просторен хол, баня - тоалетна. На второто ниво са разположени родителска спалня с дрешник и баня - тоалетна, детска спалня с дрешник, баня - тоалетна, дневна /която може да се ползва и като спалня за гости, перално със сушилно помещение. Сградата е построена с "Ytong". Отоплението е решено с камина на твърдо гориво и електрически котел с алуминиеви радиатори за помещенията. Второстепенната сграда в двора представлява барбекю или място за лятно сервиране, като към него има кухня и тоалетна. На уличната регулация е започнат гараж. Гледката е меко казано прекрасна, въздухът е чист, а спокойствието невероятно!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio