Оферта No. 10036

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 396.69 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:58 кв.м. Ползваема площ:83 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:1 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10036
Предлагаме на Вашето внимание втори етаж от къща в близост до централната част на Габрово. Жилищната част се състои от антре, вестибюл, кухня, дневна, спалня, баня с тоалетна и килер. От антрето се излиза на приятна тераса. Към имота прилежат маза, лятна кухня и складово помещение. Целият двор е с площ 317 кв.м., от които се притежават и полват 50%. Границата на ползваемата част от земята е обособена и оградена. Имотът е с приблизителна функционалност на двустаен апартамент (плюс самостоятелна градинка).

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio