Оферта No. 10041

60000 EUR ( 117348 BGN )

( 645.16 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:93 кв.м. Чиста жил.площ:93 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10041
Имаме удоволствието да Ви предложим имот в ТОП центъра на гр.Габрово, на пешеходната зона.Жилището е основно отремонтирано с подменени инсталации, вътрешна топлоизолация, подменена входна врата, дограма, положени нови подови настилки, шпакловани и латексово боядисани стени. Жилището е изключително функционално и за по-големи семейства, тъй като разполага с три спални, два санитарни възела, кухня, хол, килер и две тераси.Апартаментът ще се продава с по-голямата част от наличното оборудване и обзавеждане. Има прилежащи помещение - таван и маза.Безупречен имот с перфектна локация, който би могъл да се окаже мечтаният Ви ДОМ!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, климатик, лукс, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio