Оферта No. 10086

511 EUR ( 999 BGN )

отдава: многостаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:164 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10086
Отдава се МЕЗОНЕТ в идеалния център на град Габрово. Жилището е с площ от 164,73 кв.м., разположен на трети и четвърти етажи. Първи ниво с площ от 92,80кв.м. разполага с две детски спални, родителска спалня, санитарен възел, килер, коридор и антре. Вътрешно стълбище отвежда до второ ниво с площ 71,93 кв.м. състоящо се от всекидневна с трапезария и кухня от 40,18 кв.м. и голяма тераса- 31,75кв.м. Апартамента е напълно завършен и обзаведен- луксозно изпълнение. Подови настилки от бамбуков паркет, гранит, дъб, елементи от ковано желязо и др. Локално отопление на електричество. .
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, локално отопление, телефон, лукс, климатик, СОТ, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio