Оферта No. 10106

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 324.63 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:63 кв.м. Чиста жил.площ:63 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10106
Предлаганият двустаен апартамент се намира в района на II- поликлиника, на 5ти жилищен етаж. Площта на апартамента е 63.25 кв.м., към него има принадлежащо мазе от 11 кв.м.и таван от 9,50 кв.м. Жилището разпределя към коридор, трапезария с кухненски бокс, спалня, хол, санитарен възел, килер. Две тераси. Таванската стая е над кухнята и спокойно жилището може да се прекрои. Подовите настилки са теракот и паркет, дограмата е дървена двукатна.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ТЕЦ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio