Оферта No. 10130

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 6.29 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:54 кв.м. Ползваема площ:108 кв.м. Земя:1220 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10130
Предлагаме интересен, привлекателен и евтин имот, който попада във високата част на села Драгановци, далеч от главния път. Села драгановци се превърна в едно от предпочитаните за обитаване населени места около Габрово, поради редовния транспорт и близостта му до Общинския център. Дворното място граничи с асфалтов път и е оградено с прозирна ограда, цялото с площ от 1220 кв.м, равно с добър изглед към Витите скали. На уличната регулация са разположени постройките: Жилищна сграда на два етажа със застроена площ от 54 кв.м, която в последните години е необитаема и неподдържана, Плевня от 100 кв.м и Стопанска постройка от 30 кв.м. Възможно е да се реновират сградите, както и да се съборят и да се изгради нещо ново и функционално.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio