Оферта No. 10136

8181 EUR ( 16000 BGN )

( 48.41 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:169 кв.м. Ползваема площ:169 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Стаи:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10136
Обявеният имот се намира в планинско селце, на 7 км от Габрово, покрай което минава река Синкевица.Имотът представлява дворно място от 1034 кв.м., заедно с построените в него двуетажна паянтова къща с каменни основи със ЗП от 51 кв.м., плевня , която също е с каменни основи и ЗП от 56 кв.м. и още една пристройка със ЗП 11 кв.м. На първият етаж на жилищната сграда са разположени две избени помещения и бивш дюкян, който може да се превърне в чудесна механа. На втория етаж са организирани кухня, дневна и две стаи. Санитарният възел е външен, но има възможност за изграждане и на вътрешен такъв.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio