Оферта No. 10142

90000 EUR ( 176022 BGN )

( 195.65 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:294 кв.м. Ползваема площ:294 кв.м. Земя:460 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10142
Предлаганият имот представлява, урегулиран поземлен имот, целият с площ 460 кв.м. в иделния център на град Габрово, заедно с построените в него две жиилищни сгради, на по 2 етажа и гараж с площ от 34 кв.м.

Първата жилищна сграда е със застроена площ от 84,52 кв.м. и съдържа: голямо входно предверие, от което се влиза във всекидневна с кухненски бокс към нея, една спалня, баня - тоалетна. Достъпът до втория етаж се осъществява от красиво дървено стълбище от входното предверие. Там са разположени всекидневна с кухненска ниша, три спални и баня - тоалетна.

Състоянието на къщата е много добро, с подменена дограма, външна топлоизолация.

Втората жилищна сграда е с площ от 44,51 кв.м. и дълго време не се е ползвала.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio