Оферта No. 10168

76695 EUR ( 150000 BGN )

( 473.43 EUR / кв.м. )

продава: многостаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:162 кв.м. Чиста жил.площ:126 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10168
Уникална възможност да притежавате имот на пешеходната зона в ТОП центъра на гр.Габрово. Имот с интересна архитектура и прекрасно изложение. На площ от 126 кв.м. са организирани пет спални, кухненски бокс, трапезария, санитарен възел, две тераси и предверие с красива дървена стълба.Прилежащи помещения са маза от 35.93 кв.м. и висок таван, който би могъл да се пригоди за живеене.Имотът е с много перспектива и потенциал.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio