Оферта No. 10237

65000 EUR ( 127127 BGN )

( 691.49 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:94 кв.м. Ползваема площ:94 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10237
Продава се търговски обект със статут на заведение за обществено хранене.Имотът е с лице на търговска улица около 4 м. Разпределението е следното - търговска зала с оборудвана кухня, последно експлоатирана за приготвяне на бързи закуски от типа на сандвичи, дюнери и други подобни, две помощни помещения - тип складови и санитарен възел.Отделен вход за зареждане
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вход за зареждане, оборудване, WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio