Оферта No. 10252

23008 EUR ( 44999 BGN )

продава: къща, 28 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:80 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10252
Агенция РЕГЕНТ предлага на вашето внимание имот находящ се в предпочитан за отдих и туризъм район, както и за втори дом. Районът е характерен с еднофамилни къщи до които има удобен достъп по асфалтов път.Имотът е почистен добре поддържан има прекрасен двор с беседка от където се ракрива прекрасна гледка. Къщтата се състои от голяма механа с кухненски блок където има хубава камина ,която създава уют през студените зимни вечери.Връзката със втория етаж е с вътрешно стълбище там са разположени спалня,детска стая и спалня каюта.Има тавански помещения и мазa.

Предимства : Може да се ползва целогодишно, в добро състояние е има септична яма.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio