Оферта No. 10297

199407 EUR ( 390000 BGN )

( 137.05 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, 50 km от общ. център

Община Габрово Площ:1455 кв.м. Ползваема площ:1455 кв.м. Строит. система:метална
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10297
Предлагаме за продажба бизнес имот, представляващ: Поземлен имот с площ 4 578 кв.м., заедно с изграденото в него хале с термопанели с обща площ от 1 455 м?, което към момента е разделено на по-малки помещения с размери 6.40 м х 18.0 метра и височина 4.00 метра. Обектът е въведен в експлоатация през 2013 година и граничи с асфалтов път. Обектът разполага със собствено отопление, климатизация и вентилация. Имотът разполага с необходимите сервизни помещения (съблекални, тоалетни, бани), както и хладилна камера. Електричество - на територията на обекта има трафопост с мощност 25 кW, но при необходимост е възможно захранване с допълнителни мощности. В непосредствена близост има противопожарен щранг. Лесно маневриране на големи камиони.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio