Оферта No. 10301

1023 EUR ( 2001 BGN )

( 1.71 EUR / кв.м. )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:600 кв.м. Строит. система:метална
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10301
ОТДАВАМЕ ПРОМИШЛЕН ИМОТ в гр. Габрово с площ на поземления имот 587 кв.м.. Разполага с паркинг, мотокар рампа. Сградата е с РЗП 600 кв.м., като ет. 1 разполага с луксозен офис, санитарен възел и склад в много добро състояние, съблекалня, кухня и сервизно помещение; , работно помещение с 3.5 м височина, склад. Подовите настилки в работното помещение са мозайка и мрамор. Изградено локално парно на течно гориво с възможност за преустройството му в такова за пелети и алтернативно отопление на климатици. Включени комуникации: електрозахранване/инсталирана мощност до 75 KW/, водоснабдяване, канализация, телефон, интернет, асфалтиран път, контрол на достъпа.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio