Оферта No. 10311

34500 EUR ( 67475 BGN )

( 34.50 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:72 кв.м. Ползваема площ:196 кв.м. Земя:1000 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10311
Предлагаме на Вашето внимание новострояща се къща в един от атрактивните квартали на Габрово - Русевци. Дворът е с площ от 1000 кв.м. и има чудесна панорамна гледка и ориентация в южна посока. Застроената площ на имота е 72 кв.м., на две нива. Разпределението на помещенията в проекта е следното:

1 етаж входно антре, коридор, две спални, веранда, баня с тоалетна, гараж, стълбище към втория етаж.

2 етаж две спални, голяма всекидневна с кухня в еднопространствено помещение, , голяма тераса, тоалетна, баня с тоалетна и сауна. Заповядайте при нас, за да изградите новия си дом.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio