Оферта No. 10319

5675 EUR ( 11099 BGN )

( 10.23 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Площ:555 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10319


Предложеният имот представлява урегулиран поземлен имот в квартал Сирмани, с площ от 4298 кв.м /незастроен за жилищни нужди/. Теренът е равен, със съвсем лека денивелация, граничи с асфалтов път. На уличната регулация са водата и тока.

Направен е ПУП, като са образувани 4 по - малки парцела:

*/ с площ от 554.81 кв.м.;

*/ с площ от 557.21 кв.м.;

*/ с площ от 666.29 кв.м;

*/ с площ от 2519.61 кв.м.

И четирите имота са със следните показатели: височина на застрояване - до 10 м.; плътност - 40; кинт - 1; зелени площи - 40%;

Цената на всеки парцел е 20 лв./кв.м.

Възможност за продаване , както на целият имот, така и по отделно.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio